Vloerisolatie offerte

Het aanbrengen van vloerisolatie in uw woning kan zorgen voor meer woon comfort en een aangenaam gevoel. Er gaat geen warmte verloren door naden en kieren en u hebt geen last van een koude vloer. Het isoleren van een vloer is geen grote of ingrijpende gebeurtenis, het is vaak in een halve dag klaar. Bent u van plan vloerisolatie aan te brengen? Vraag dan een offerte aan!

Voordelen vloerisolatie

  • Vloerisolatie zorgt voor een gezonde leefomgeving doordat de luchtvochtigheid niet steeds wisselt
  • Waardeverhoging van uw huis
  • Een hoger energielabel voor uw woning
  • Geen optrekkend vocht vanuit de kruipruimte
  • Geen schimmelvorming door vocht
  • Vraag een offerte aan bij een isolatiebedrijf bij u in de buurt!

Kosten isolatiebedrijf

Het aanbrengen van vloerisolatie onder de vloer in uw huis vraagt om een investering. Maar deze verdient u terug doordat u geld bespaart op uw energiekosten. Als u een lage of zelfs geen kruipruimte onder uw woning heeft, dan wordt het isoleren een lastige klus. Vanaf 35 cm is het isoleren in de kruipruimte goed te doen. In sommige gemeenten is het mogelijk om subsidie te ontvangen voor het aanbrengen van vloerisolatie. Dit is echter verschillend voor iedere gemeente. Het is verstandig om bij uw gemeente na te vragen of u subsidie kunt krijgen. Onze specialisten van een isolatiebedrijf kunnen u ook vertellen welke regels van toepassing zijn binnen uw gemeente, vraag hiervoor een offerte aan.

Offerte aanvragen

Wij bieden u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen om te zien wat nou de precieze kosten zijn voor het aanbrengen van vloerisolatie. Deze service is gratis en geheel vrijblijvend. Als u meerdere offertes aanvraagt, dan valt het aanbod eenvoudig te vergelijken en kunt u wellicht een hoop geld besparen.

Ook in Vlaanderen

Bent u woonachtig in Vlaanderen? Dat treft, door contacten met Isolatie-bedrijf.be zijn wij in staat om u ook in heel Vlaanderen van dienst te zijn op het gebied van vloerisolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie. Onze Belgische collega’s zijn u graag van dienst.